Corporate Social Responsibility

SP Medical anerkender Koncernens ansvar for at medvirke til en bæredygtig udvikling, og SP Medical ser en god sammenhæng mellem at opføre sig ansvarligt og øge Koncernens indtjening og vækst.

SP Medicals Code of Conduct er et regelsæt for etisk adfærd. Det fastsætter standarder på forskellige områder, som vore virksomheder og medarbejdere skal følge for at opretholde SP Medicals omdømme som en koncern med høj integritet og troværdighed.

Vi forudsætter at vi bliver bedømt på de metoder vi bruger til at opnå resultater. Derfor opfører vi os ordentligt, professionelt og ansvarligt.

 

Bæredygtighed

I overensstemmelse med vore værdier anerkender vi vores ansvar for at medvirke til en bæredygtig udvikling, og vi ser ingen modsætning i på den ene side at opføre os ansvarligt og på den anden side stræbe efter at øge Koncernens indtjening og vækst. Tværtimod!

 

FN’s Global Compact

Udgangspunktet for SP Medicals stillingtagen er FN’s Global Compact – de ti principper om menneskerettigheder, arbejdstageres rettigheder, miljø og anti-korruption, hvor FN har opstillet retningslinjer for virksomheders arbejde for en mere bæredygtig økonomi.

I 2012 underskrev vi FN’s Global Compact og indgik en formel forpligtelse til at gøre de ti principper i FN’s Global Compact til en del af vores forretningsstrategier og daglige drift.

 

Arbejdstager- og menneskerettigheder

SP Medical følger principperne i International Labor Organizations konventioner og FN’s menneskerettighedskonvention (UNDHR). Det vil sige, at Koncernen ikke tolererer børnearbejde eller tvangslignende arbejde, ikke beskæftiger mindreårige, og at al form for diskrimination i arbejds- og ansættelsesforhold er forbudt.

 

 • undefined

  Lasse Nielsen

  Manager, Finance and Administration

   

  "SP Medical ser ikke nogen modsætning i at opføre sig ansvarligt og samtidigt stræbe efter at øge koncernens indtjening og vækst. Tværtimod!."

 • Læs mere:

  Vores Code of Conduct er beskrevet i interne og eksterne anliggender.

   

  Læs mere her:

   

  » Interne anliggender

  » Eksterne anliggender

 • Download

  Download vores Code of Conduct her:

   

  » Download

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.