Kvalitets- og miljøpolitik

SP Medical har fastlagt følgende kvalitets-, sikkerheds- og miljøpolitik:

  • SP Medical vil etablere og vedligeholde et kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med gældende standarder og love.
  • SP Medical vil levere produkter og ydelser i henhold til de krav, der er aftalt med kunder og andre interessenter. Kvalitetsstyringssystemet skal sikre den nødvendige fleksibilitet og differentiering i forhold til kunders og andre interessenters forskellige krav og forventninger.
  • SP Medical anerkender vores ansvar for at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø og bidrage til en bæredygtig udvikling og etisk adfærd. Derfor skal kvalitetsstyringssystemet sikre at risici styres og kontrolleres for at forhindre forurening, arbejdsulykker og sundhedsproblemer.
  • SP Medical vil sikre ledelse og engagement for at sikre kvalitetsstyringssystemets fortsatte egnethed og forbedre kvaliteten, sikkerheden og miljøpræstationen, hvor det er relevant

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.