Supply Chain Management

Supply chain af medical devices er et komplekst system af organisation, mennesker, processer, teknologi og information, som transformerer produkter fra idé til færdigt device og sikrer leverancer af produkter til rette tid, sted og pris.

Vi har erfaring med at styre hele forsyningskæden for medical devices. Vores supply chain aktiviteter dækker alt fra produktudvikling, sourcing, produktion og logistik, samt de nødvendige informationssystemer for at koordinere disse aktiviteter.

Optimering af forsyningskæder er en væsentlig kilde til at opnå konkurrence-mæssige fordele. I tæt samarbejde med vores kunder, designer vi en forsyningskæde, der passer til de specifikke ønsker som vores kunder har.

 

Sourcing

Udover stor erfaring med indkøb af store mængder plastråvarer har vi som leverandør af komplette devices også kompetence i at source komponenter, som vi ikke selv fremstiller, f.eks. metal- og elektronikkomponenter, kabler, emballage m.m. Derudover indkøber vi forskellige ydelser, f.eks. lakering og sterilisation.

 

 • undefined

  Alicja Manicka

  Logistic Manager, SP Medical Sp. z.o.o

   

  "Vi kan tage os af lagerføring, transport og øvrige logistikkrav.

   

  Vi pakker produkter i henhold til krav og vi leverer produkterne just-in-time, hvor der er brug for dem."

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.