Nyheder

Produktnyhed

22. oktober 2014

undefinedDet glæder os at kunne præsentere vor nye og forbedrede hun-luer, som anvendes sammen med en sprøjte til at skylle og hydrere guidewiren før brug. Den nye forbedrede hun-luer erstatter vor eksisterende hun-luer, hvor inkluderet i forpakningen af vores Accoat™ Guidewire (PTFE belagt Seldinger Guidewire) og vores Poseidon™ Hydrofil Nitinol Guidewire.

Designet af vor nye forbedrede hun-luer inkluderer nu en indvendig rist som skal sikre at guidewiren bliver sikkert indeni holderen, men stadig tillader skylning med saltvand hvor påkrævet i henhold til guidewire type.

Funktion og materiale af vor nye forbedrede hun-luer er ikke ændret.

Vore kunder må i en kortere overgangsperiode forvente at modtage produkter med den eksisterende hun-luer, i forhold til lagerbeholdning af produkter fremstillet før implementering af ændringen.

Skulle I have brug for at modtage prøver af vor nye og forbedrede hun-luer er I meget velkomne til at kontakte vor salgskoordinator Belina Rahbek Jensen pr. mail: brj@sp-medical.com og hun vil med glæde tilsende de fornødne prøver.

 • Om SP Medical

  SP Medical udvikler, producerer og leverer plast og overflade-løsninger til den globale medicinal og farmaceutiske industri.

   

  Vores kernekompetencer er sprøjtestøbning, overflade-behandling og forædling af plastprodukter. På vores state-of-the-art faciliteter, fremstiller vi komponenter, medicinsk udstyr og engangs-artikler, og vi overfladebehandler devices med funktions-forbedrende belægninger.

   

  SP Medical er et selskab i SP Group A/S, en international plast koncern med hovedsæde i Danmark. SP Group er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen.

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.