Nyheder

Nyhed

29. august 2014

I forbindelse med Kronprinsparrets officielle besøg I Canada fra den 17. til 19. september, deltager SP Medical i et eksportfremstød sammen med en delegation fra Dansk Erhverv.

Følgende sektorer vil være repræsenteret:

 • Miljø og energi
 • Sundhed
 • Mode
 • Fødevarer

Formålet med besøget er, at styrke de eksisterende forretningsforbindelser mellem Danmark og Canada, samt at forøge den nuværende eksport der har en værdi af DKK 4 mia. For de firmaer der ikke allerede er repræsenteret på det Canadiske marked, er der mulighed for at evaluere markedspotentialet samt etablere nye netværks- og forretningskontakter i Canada.

 • Om SP Medical

  SP Medical udvikler, producerer og leverer plast og overflade-løsninger til den globale medicinal og farmaceutiske industri.

   

  Vores kernekompetencer er sprøjtestøbning, overflade-behandling og forædling af plastprodukter. På vores state-of-the-art faciliteter, fremstiller vi komponenter, medicinsk udstyr og engangs-artikler, og vi overfladebehandler devices med funktions-forbedrende belægninger.

   

  SP Medical er et selskab i SP Group A/S, en international plast koncern med hovedsæde i Danmark. SP Group er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen.

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.