Nyheder

Accoat™ guidewire program til kardiologi

25. maj 2012

Vi kan hermed meddele at Accoat™ guidewire programmet nu er godkendt som et klasse III produkt og kan bruges til kardiologi.

Accoat™ guidewirer fås i en lang række konfigurationer (længde, diameter, tip-faconer samt tip- og skaftstivhed) og gør det muligt at vælge den helt rigtige konfiguration for hver klinisk situation.

 • Om SP Medical

  SP Medical udvikler, producerer og leverer plast og overflade-løsninger til den globale medicinal og farmaceutiske industri.

   

  Vores kernekompetencer er sprøjtestøbning, overflade-behandling og forædling af plastprodukter. På vores state-of-the-art faciliteter, fremstiller vi komponenter, medicinsk udstyr og engangs-artikler, og vi overfladebehandler devices med funktions-forbedrende belægninger.

   

  SP Medical er et selskab i SP Group A/S, en international plast koncern med hovedsæde i Danmark. SP Group er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen.

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.