Nyheder

SP Medical introducerer hydrofil coating af plast

15. februar 2011

Med den sidste nye teknologi indenfor dyppecoating kan SP Medical nu tilbyde hydrofil coating af flere typer plastmaterialer som giver en friktionsnedsættende effekt, bl.a. på Polyethylene og Pebax.

Det nye produktionsanlæg giver SP Medical mulighed for at tilbyde en meget kundetilpasset produktion i alle seriestørrelser.

 • Om SP Medical

  SP Medical udvikler, producerer og leverer plast og overflade-løsninger til den globale medicinal og farmaceutiske industri.

   

  Vores kernekompetencer er sprøjtestøbning, overflade-behandling og forædling af plastprodukter. På vores state-of-the-art faciliteter, fremstiller vi komponenter, medicinsk udstyr og engangs-artikler, og vi overfladebehandler devices med funktions-forbedrende belægninger.

   

  SP Medical er et selskab i SP Group A/S, en international plast koncern med hovedsæde i Danmark. SP Group er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen.

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.