Metrologi

SP Medical kan tilbyde verificering af produkternes geometriske specifikationer, idet vi har fuldt udstyrede målelaboratorier på alle vores fabrikker, med blandt andet DeMeet og Zeiss målemaskiner. Det giver os også mulighed for at udvikle og verificere målefiksturer til vores processer, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i projektforløbene.

Vores måleteknikere definerer målemetoder og kontrolparametre for at verificere processernes pålidelighed og konsistens. Målemetoder verificeres og godkendes ud fra målesystemanalyser (MSA), som er statistisk begrundet.

Vi sikrer integriteten af data der anvendes til analyser og beslutningsgrundlag, ved at evaluere testmetoder, måleinstrumenter og hele processen med at foretage målinger

Vi arbejder aktivt med statistisk proceskontrol (SPC) som grundlag for godkendelse ved valideringer af vores processer, og i den daglige produktion. Vi anvender Q-DAS softwarepakker til statistisk vurdering af måleresultater, kvalitetsinformation samt til vurdering af processer.

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.